Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/kingmeadow/domains/kingofthemeadows.eu/public_html/programma2018/wp-includes/functions.php on line 4192
Kening fan ‘e Greide » Birds & Brass

Birds & Brass

Imposante muziek- en dansvoorstellingen in landschapdecor

Laat je volledig omver blazen door Birds & Brass! Een imposante voorstellingsreeks over de grutto als spiegel voor de mens en afspiegeling van ons landschap. Vertolkt door honderden (!) blaasmuzikanten en tientallen dansers. Onder leiding van de Friese muzikant/componist Sytze Pruiksma staat Birds & Brass garant voor even verrassende als indrukwekkende muziek- en dansvoorstellingen. Dat bewees Birds & Brass al in 2016 en 2017, toen het volle Friese zalen én velden trok. Maar in 2018 wordt er écht uitgepakt.

Zomers megaspektakel in Fryslân

In de zomer van 2018 transformeert Birds & Brass tot een grootse voorstelling in de buitenlucht. Honderden muzikanten spelen dan de European Bird Symphony van Sytze Pruiksma. Een unieke openluchtvoorstelling met zo’n zestig Friese muziekverenigingen en dertig internationale dansers van het Groningse ‘Club Guy & Roni’.

Tijdens de voorstellingen wordt het publiek letterlijk omringd door muzikanten en dansers. De overweldigende ‘klanklandschappen’ laten het verhaal van biodiversiteit, vogeltrek en culturele diversiteit intens beleven.

Het publiek wordt letterlijk omringd door honderden muzikanten en tientallen dansers.

Doel

Mensen met het landschap verbinden door een indrukwekkende muziek- en dansvoorstelling.

Website
birdsnbrass.nl/
Contact
Jelle Snijder (producent)
Participanten
zestig Friese muziekverenigingen, Club Guy & Roni, Sytze Pruiksma

Gerelateerde activiteiten