Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/kingmeadow/domains/kingofthemeadows.eu/public_html/programma2018/wp-includes/functions.php on line 4192
Kening fan ‘e Greide » Doe mee

Doe mee

Bedrijf of organisatie? Doe en denk mee met Kening fan ‘e Greide.

Kening fan ‘e Greide is een van de programmalijnen van Culturele Hoofdstad (LF2018). Kening fan ‘e Greide is kort gezegd een schakel van bijzondere initiatieven met als doel de biodiversiteit in de wereld te verbeteren met burgers, bedrijven, overheden en voor onze volgende generaties.

Op dit moment is het met name cultuur en educatie die deel uitmaakt van Kening fan ‘e Greide Wij denken dat het ook essentieel is dat het bedrijfsleven aanhaakt. Dit gaat een nieuwe impuls geven, want het bedrijfsleven is goed in het verbinden van een verdienmodel aan innovatie en kan een cruciaal onderdeel zijn van de oplossing van de puzzel.

We zoeken bedrijven die deel uit willen maken van deze beweging. Deze bedrijven krijgen hun eigen functie binnen Kening fan ‘e Greide. Ze zijn onze denktank, aanjagers en partners.

Wilt u nu al meer weten over Kening fan ‘e Greide en de mogelijkheden tot samenwerking met uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met John Haitsma (06 – 21 15 36 51) of Erwin Duursma (06 – 24 75 75 55). Zij openen graag de Black Box met daarin alle informatie.

Waarom Kening fan ‘e Greide?
Kening fan ‘e Greide is een groep burgers die zich zorgen maakt om onze natuur: steeds meer weidevogels, bijen en planten verdwijnen uit het landschap. De
afgelopen 100 jaar zijn we ruim 85% van onze biodiversiteit in Nederland kwijtgeraakt. We hebben dus nog maar 15% over! Van de Europese landen staat Nederland – samen met Malta – onder aan de rij qua biodiversiteit. En, zo hebben wetenschappers aangetoond, op plekken waar de natuur steeds minder voorstelt, verpieteren ook talen en culturen.