Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/kingmeadow/domains/kingofthemeadows.eu/public_html/programma2018/wp-includes/functions.php on line 4192
testing Kening fan ‘e Greide » Ontwakend Landschap – 25 mei

Ontwakend Landschap – 25 mei

Ontwakend Landschap neemt je mee op een expeditie waarbij cultuur en natuur samensmelten. De expeditie begint in de avond, laat je slapen onder de sterren en maakt je wakker bij een sfeervolle zonsopgang. Ontwakend Landschap biedt een beleving die je raakt, uitnodigt tot bezinning en die je nog lang bij blijft.

HET PROGRAMMA
De expeditie begint met een driegangendiner van streekproducten samengesteld in samenwerking met de foodkenners van het Slow Food Youth Network Fryslân. Vervolgens beleef je samen met Prinses Irene de natuur. Daarna geeft Matthijs Schouten een lezing over “Grondhoudingen ten aanzien van de natuur”. Na deze ervaringen brengt een gids je naar een bijzondere locatie in het landschap waar je de nacht doorbrengt met alleen de zachte geluiden van de natuur en een uitzicht waar je even stil van wordt: de sterrenhemel. Bij het krieken van de dag wekken we je met klanken van de natuur, een gedicht en muziek of een lied. Na het ontwaken ga je samen met de andere expeditieleden op ontdekkingstocht in het natuurgebied en vervolgens verwennen we je met een uitgebreid ontbijt met lokale heerlijkheden.

HET ARRANGEMENT ONTWAKEND LANDSCHAP BESTAAT UIT HET VOLGENDE:
• driegangen streekdiner Proef Het Landschap
• voorstelling
• overnachting op magische plek in het landschap (inclusief tentje en stevig luchtbed)
• bijzondere ontwaking met gedicht en muziek bij zonsopkomst
• ontdekkingstocht bij zonsopkomst onder begeleiding van een gids
• uitgebreid ontbijt met lokale producten, samengesteld door Slow Food Youth Network Fryslân

Ontwakend Landschap is onderdeel van Leeuwarden-Fryslân 2018 en is één van de projecten uit het burgerinitiatief Kening fan ‘e Greide.

U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link: https://np-aldefeanen.nl/opening-vier-de-alde-feanen-2018 of door boven op de knop Bestel Kaarten te klikken.